Pressklipp

Här kommer ett urval av pressklipp under min tid i politiken:

Debattartikel i Stockholm Direkt:
Länk: http://www.stockholmdirekt.se/debatt/debatt-muf-stockholm-var-ar-ssu-nar-s-vill-stoppa-nya-karolinska/aRKoki!EJy7Yh4vBycUNGUoSrZWEw/

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 09.10.42

Debattartikel i Expressen:
Länk: http://www.expressen.se/debatt/politik-ar-mer-an-bara-tomma-ord/

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.04.33

Pressklipp från Södra Sidan:

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.11.12

Debattartikel i Nyheter 24
Länk: http://nyheter24.se/debatt/774482-sakerhetszon-kan-hindra-folkmord-i-irak

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.07.02

Notis i Mitt i Botkyrka/Salem:
Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.13.30

Pressmeddelande Företagarna:
Länk: http://www.mynewsdesk.com/se/foretagarna-stockholms-lan/pressreleases/salems-mest-foeretagarvaenliga-politiker-2014-aer-delmon-haffo-m-och-arne-naerstroem-s-980012

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.08.58

Insändare som publicerades i samtliga Mitt i tidningar:

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.15.51

Insändare Mitt i Botkyrka/Salem:

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 04.14.37

Insändare i Mitt i Botkyrka/Salem
MUF Salem kritiserar RönningepartietMUF Salem

Publicerade insändare i Mitt i Botkyrka/Salem

En röst slängd i sjön

 Salems kommunfullmäktige sammanträdde första gången för den nya mandatperioden den 24 november och skulle anta budget och andra ärenden. Som ni kanske vet har rönningepartiet fått två mandat i fullmäktige och även de var på plats. rönningepartiets vallöften om att använda varje skattekrona bättre och mer effektivt och att de är missnöjda med dem som bestämmer i Salem verkade inte stämma. För nu när det väl fått chansen att påverka valde de att varken ha något eget förslag till budget eller kommentera Alliansens eller oppositionens budget. När det sedan gick till votering valde de att avstå från att rösta. var detta anledningen till att rösta in dessa två ledamöter i Salems högsta beslutande organ? Detta skulle jag kalla en röst slängd i sjön!

Moderata Ungdomsförbundet i Salem

Ingen logik i vänsterns politik

De rödgröna vill införa en ”kilometerskatt” som är en skatt på transporter av varor. De Sahlin och de andra inte verkar förstå är att dessa skatter blir vi matkonsumenter som får betala. Det blir automatiskt högre matpriser och företagen köper in varorna dyrare. Då ställer man sig frågan, hur går det ihop att man vill höja inkomstskatterna så alla människor har mindre pengar att leva för, och därtill höja matpriserna så ingen har råd att köpa varor. Jag finner ingen logik i vänsterexperimentets sätt att lägga fram sin politik. Idag har Alliansregeringen sänkt inkomstskatterna främst till dem som tjänar minst, det tycker de rödgröna är orättvist!

Flytta på mobbaren, inte offret

Jag läste i förra veckans mitt i om en ung flicka som blev mobbad på sin skola och att hon tillslut fick flytta därifrån. Detta är verkligen helt fel. Först och främst är det lärarna på denna skola som agerar helt fel. Men det är naturligtvis inte offret som ska flytta utan mobbarna. Om man ser att en person blir mobbad, då får den som mobbat flytta. Annars hyllar vi den som mobbar genom att låta han eller hon vara kvar medans det stackars offret tvingats fly. Att man ska flytta på mobbaren och inte offret är något som Alliansregeringen föreslagit och jag hoppass verkligen att det börjar gälla snart för detta är ett allvarligt problem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s