Fredrik Reinfeldts sommartal – sänkt bolagsskatt och fler bostäder!

Sommaren är snart över och det var idag traditionsenligt dags för Statsministerns sommartal i Stockholm. Denna gång hölls det i Gustavsberg och statsminister Fredrik Reinfeldt briljerade som vanligt.

Med satsningar på landets alla företagare kan vi få en stark ekonomi och en bättre välfärd. Det är företag som skapar jobb och det är jobb som bygger välfärd. Det är därför glädjande när Fredrik Reinfeldt uttalar att bolagsskatten måste sänkas. En sådan satsning för företagen i Sverige är både bra och nödvändig. Att öka utrymmet för landets företagare, att göra det mer lönsamt att starka och driva företag och se till att skapa förutsättningar att kunna anställa fler människor tror jag är A och O i ett välfärdsland som Sverige.

Detta tillsammans med dem tidigare satsningarna så som halverad restaurangmoms och sänkta trösklar för företagare har och kommer fortsätta bygga Sverige på rätt sätt med en stabil ekonomi och en stark välfärd.

När oppositionen står splittrad och Stefan Löfven väljer att hålla tyst, då väljer regeringen att återigen visa på ansvar för Sverige och presenterar bra förslag för ett bättre Sverige med arbete i fokus. En dag som denna är man stolt över att vara Moderat.

Se hela talet här: http://play.moderat.se/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s