Parkeringar vid berga bollplan

Tekniska utskottet i Salems kommun har nu beslutat att bygga fler parkeringar vid berga bollplan som ligger vid Rönninge gymnasium. Detta kommer att innebära fler parkeringar som varit eftertraktade av många. mer information finns på www.kalderen.info.

Salems kommun kan stolt säga att man erbjuder fina fotbollsplaner med bra konstgräs. Fotbollsplanen vid Rönninge gymnasium är väl besökt av många. Dels är det lokala fotbollsklubben RSF men också spelas många fotbollsturneringar och mycket folk samlas för att se sina barn spela fotboll.

Detta har inneburit att parkeringarna varit ett problem. Människor har fått parkera på gatan i brist på parkeringsplatser då det är fullt överallt. Således har parkeringsfrågan setts över och tekniska utskottet har nu fattat beslut om att bygga nya parkeringsplatser vid fotbollsplanen.

Mer om detta kan du läsa på kommunstyrelsens ordförande lennart kalderens (M) blogg – www.kalderen.info som har mer information om själva ärendet. Där kan du även se en bild på vart och hur man tänkt bygga parkeringarna.

Detta är naturligtvis oerhört glädjande att vi kan underlätta för kommuninvånarna ännu mer. Dessutom får vi ett bättre ansikte utåt när gästande fotbollslag kan komma till Rönninge och få en bra service.

(Ping: www.kalderen.info)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s