Kan man verkligen kalla detta för förnyelse?

Att Socialdemokraterna ”förnyar sig” verkar vara medias favoritord nu den senaste veckan. Det är kanske naturligt då man valt en ny partiledare och en helt ny partistyrelse.

Nu ser vi hur alla gamla socialdemokrater lämnar sina poster eller blir ersatta av andra, okända människor som man aldrig tidigare hört talas om. Exempelvis på den ekonomiska fronten har man nu valt att ersätta Tomas Östros mot en helt okänd typ som verkar vilja att Socialdemokraterna ska driva borglig ekonomisk politik. Han är possitiv till både RUT och ROT, något som man gick till val på att man skulle slopa.

Är detta den förnyelse som Sossarna gör? Att ta alliansens politik och försöka få väljare att tro att dem också tycker så. Det handlar inte om att jaga väljare, de bör stå för deras ideologi som de så vackert alltid pratar om. Nu med denna ”förnyelse” så kommer inget nytt fram. Socialdemokraterna har haft öppet mål men enligt min mening har de hittils med Juholt i spetsen inte lyckats göra mål.

Valet av Juholt och Jämtin att leda partiet verkar inte enligt mina ögon varit så jätteeffektivt. Människor har röstat på socialdemokraterna i många år och det är Sveriges största parti. Med alla dessa okända människor i toppen blir väljarna förvirrade.

Hittils har de inte presenterat något, jag välkommnar att dem argumenterar för borglig politik, men en sak är säker; Alliansen är bäst på att föra sin egna politik, och om folket vill ha borglig politik så är det med Alliansen som den utövas som bäst.
Delmon Haffo

ping: Expressen

Annonser

En reaktion på ”Kan man verkligen kalla detta för förnyelse?

  1. Bra inlägg Delmon!
    Sossarna förnyar sig verkligen inte utan tvärt om, dom går tillbaka till Göran Perssons politik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s