Utbyggnad av Rönninge Centrum

Imorgon är det dags för mandatperiodens andra och årets sista kommunfullmäktigesammanträde i Salem. Många viktiga frågor kommer att beslutas men en fråga som sticker ut lite extra är frågan om utbyggnad av Rönninge Centrum. Vi har lagt fram ett förslag på hur vi kan piffa upp Rönninge torg och hur vi ska kunna göra det mer modernt och livligt.

Förslaget innebär att vi kommer bygga massor med nya bostäder samt nya affärsverksamheter och även en märkesbyggnad i form av en byggnad på 10 våningar som kommer att göra hela projektet häftigt och modernt.

(Så kan det se ut ungefär)

Moderaterna, Folkpartiet och Socialdemokraterna står tillsammans bakom förslaget medan Centerpartiet, Rönningepartiet och Miljöpartiet delvis är emot. Centerpartiet anser att man inte bör ha med märkesbyggnaden men annars är dem för projektet och RP samt MP återstår att se vad dem kommer att yrka på i morgondagens fullmäktige.

Det känns bra att få vara en del utav denna förnyelse i Rönninge centrum och det är därför med största glädje jag kommer att lägga min röst för bifall till förslaget.
Delmon Haffo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s