Alliansens löften är mer trovärdiga

I expressen skriver man idag att Alliansen lovar ytterliggare skattesänkningar till landets pensionärer. Som Fredrik Reinfeldt själv sade i en intervju så har det blivit ett slags SM i skattesänkningar för pensionärer. Men då återstår frågan, Vem har man störst förtroende för i dessa frågor.

Landets pensionärer har starkt påpekat att man vill ha lägre skatter. Nu känns det som att den politiska agendan bara pratar sänkt pensionärsskatt och det lovas från höger och vänster. Dock måste man ställa sig frågan, vem kan man lita på mest?

Mona Sahlin och hela vänsterexperimentet har varje gång då Alliansregeringen sänkt skatten klagat och sagt att det är oättvist. Man har sänkt pensionskatterna två gånger under mandatperioden men detta va inte bra enligt Sahlin då. Hur ska då hon få landets pensionärers förtroende då man aldrig säkert vet att något kommer att hända. Speciellt inte nu när hon samarbetar med Lars Ohly som ryser när han hör ordet skattesänkning.

Alliansen har visat prov på att de är kapabla till att sänk skatterna och det är något de lovar att fortsätta med så länge man håller ekonomin bra och tar ansvar för Sverige.

Jag tror mer på Alliansen än det oeniga vänsterexperimentet, därför tänker jag rösta på Moderaterna den 19 september!
Delmon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s