Alliansen hjälper arbetslösa!

Är nu tillbaka från Bryssel och är nu åter redo att fortsätta bloggandet.

Jag läste precis en artikel på expressen om ett nytt löfte från Fredrik Reinfeldt och Moderaterna. Det är en satsning på 3 miljarder kronor till de arbetslösa. En stor del av dessa pengar riktar síg speciellt till de som varit arbetslösa under en längre tid men också till ungdommar.

Det handlar om tre miljarder som ska satsas på coachning, praktik och utbildning under 2011 och 2012.
Antal platser i arbetspraktik utökas med 6000 platser under nästa år, vilket riktas mot korttidsarbetslösa. Även antal coachningsplatser utökas, med drygt 13 000 platser, vilka bland annat ska inriktas mot personer med funktionsnedsättning.

Dessutom vill man hjälpa ungdomar i som är arbetslösa genom att utöka jobbgarantin och höja studiebidraget till de som går på högskola samt mycket mer. Dessa satsningar känns väl genomtänkta och kommer att hjälpa väldigt många människor.

När man sen ser att Mona Sahlin kommenterat detta genom att vara kritisk så bör man ta det med en nypa salt. Vi har ju erfarenhet av att Mona Sahlin och Tomas Östros för är kritiska till Moderaternas förslag, därefter behåller dem den politiken och dessa reformer i sitt egna valmanifest. Detta visar att Sossarna inte har något get att komma med och att det egentligen bara finns ett tydligt alternativ i det här valet.

Lägg din röst på Moderaterna och Alliansen för en röst på en arbetslinje och ett ekonomiskt ansvarstagande!
Delmon Haffo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s