En skola för framtiden!

Snart skolstart!
Vissa har sin allra första skoldag, andra påbörjar sitt sista år på gymnasiet. Oavsett vilket har alla samma målsättning, att få en bra utbildning och lyckas i livet. I skolan ska alla elever ges möjligheten till att lyckas. Det kan handla om inflytande i olika beslut eller om resurser som förbättrar ens skolgång.

Det är oerhört viktigt att kommunen lägger mer pengar på resurser som ger större möjligheter för elever att lyckas. Fler datorer och bättre läroverk brukar vara klassiska önskemål. Att ha tillgång till en fungerande dator och bra läroverk ska vara en självklarhet i skolorna. Om man inte ger elever möjligheter och resurser så kommer elever få det svårt att lyckas i livet och i framtiden.

Något som Moderata Ungdomsförbundet driver hårt är att gymnasieskolor och näringslivet måste ha bättre kontakt med varandra. Detta för att dels inspirera unga människor att komma ut i arbete men också för att ge eleverna en chans att skapa kontakter med olika företag. Det är svårt att som ung och nyexaminerad komma ut i arbetslivet. Men med bra kontakter ger man unga en större möjlighet till arbete.

Vår grundinställning är att Sverige mår bäst när Sverige jobbar!
Delmon Haffo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s