Hur lågt kan man sjunka i politiken?

I expressen kan man idag läsa om Mona Sahlins och socialdemokraternas ”hemliga” valstrategi. Hör och häpna, man tänker värva Svenska ”kändisar” och låta dem tala gott om Sahlin och partiet i tv.

När jag läser denna artikel kan jag inget annat än att fundera på hur lågt man kan sjunka. Handlar inte politiska val om just de, Politik? Folk bör rösta på de alternativet som förmedlar bäst politik och inte på de alternativ som värvar flest Svenska B kändisar som pläderar för partiet i massmedia. Detta visar att Socialdemokraterna och de rödgröna saknar vettig politik och måste därför göra på detta sätt. Då kan manställa sig frågan, varför vill de vinna valet om deras politik inte är populär bland de Svenska folket?

Jag hoppas verkligen inte att de rödgröna vinner valet, och specielt inte på grund av att så kallade kändisar som marknadsför partiet. Människor måste inse att valet står mellan två tydliga altarnativ. Vår ansvarsfulla arbetslinje mot vänsterns bidragspolitik som vill föra Sverige bakåt i tiden. Låt oss inte luras av vänsterns propaganda. Den 19 september kan du och jag avgöra Sveriges framtid. Låt oss då rösta för framtiden och inte dåtiden. Rösta på Moderaterna den 19 september!
Delmon Haffo

Annonser

2 reaktioner på ”Hur lågt kan man sjunka i politiken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s