Synliga poliser skapar trygghet

Man läser dagligen hur narkotikahandeln ökar, om alla våldsbrott som begås och alla butiker som blir rånade. Det är hemskt att läsa om unga flickor eller pojkar som blir attackerade på öppna gator och torg och i vissa fall slutar det riktigt illa.

 För att alla människor ska kunna känna sig trygga när de exempelvis går hem från jobbet eller från en kompis ute så krävs det att det finns fler och mer synliga poliser. Det ger en känsla av säkerhet. När det är mörkt ute och man går ensam känns det mer tryggt att veta att det finns poliser ute på gatorna.

Därför behöver vi fler poliser i förorterna för att göra det mer tryggt att bo och leva i dessa områden. Alliansregeringen har satsat mycket på nya poliser. Man har satsat rekord mycket på nya poliser och jag hoppas att dem får fortsätta styra för en bättre trygghet åt alla.
Delmon Haffo

Annonser

3 reaktioner på ”Synliga poliser skapar trygghet

  1. Delmon du har rätt. Men det behövs alltid fler. Jag kommer ihåg att det stog på en Moderat tidnining (kommer inte ihåg vilken), men hur som helt det stog: ”Under Socialdemokraterna i 4 år, så utbildade dem bara 300 poliser, medan Moderaterna utbildade flera tusen poliser.

    1. Det handlar inte om att det alltid behövs fler utan det räcker med att poliserna är mer synliga på gator och torg och inte bara sitter bakom sina skrivbord!
      Men det stämmer att Sossarna under sina 12 år vid makten inte fixa fler poliser medan Moderaterna och Alliansen nu satsat rekordmycket och skapat flera 100 jobb till poliser! Underbart!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s