De rödgröna sviker miljövänliga människor

Antingen är det så att de rödgröna tycker om att sitta i bilkö på morgonen när de åker till jobbet, eller så måste det vara så att man inte bryr sig om människor som varje dag åker till jobbet för att tjäna pengar och försörja sina familjer.

Regeringen har nu sagt Ja till Förbifart Stockholm som kommer att innebära en minskning av bilköerna när man åker till och från Stockholm. Detta väljer vänsterexperimentet att säga nej till. Man ser hellre att människor sitter i bilkö på morgonen och låter bilarna släppa ut massa avgaser som knappast är nyttiga för miljön. Att Miljöpartiet fortfarande kallar sig Miljöpartiet är en skandal. När man säger Nej till detta projekt som  kommer att lätta på trafiken och på så sätt förbättra våra vägar och minska på miljöförliga utsläpp är ett sätt för Svenska folket att se att det inte är vänstern som värnar miljö utan Alliansen och Moderaterna är de verkliga miljöpartiet. Man sviker helt enkelt människor som vill, istället för att stå i bilkö och släppa ut massa farliga avgaser, komma fram till sitt jobb tidigare och mer miljövänligt. Det är ynkligt av de rödgröna att sätta bördan på människorna i Stockholm att välja.

Vad är man för politiker om man inte kan fatta beslut om en sådan fråga utan att det ska bli en krånglig folkomröstning om något som en majoritet av folket inte ens vet vad det handlar om?  Jag tänker rösta på dem som vågar ta beslut och inte sviker människor på detta sätt som vänstern gjort. En röst på Alliansen är en röst för Förbifart stockholm och ett mycket mer miljövänligt stockholm.
Delmon Haffo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s