Miljöpartiet vill föra Sverige bakåt


Expressen kommer nu under en period att ha en partiledarutfrågning med samtliga partiledare. De startade idag och Peter Eriksson (MP) var först ut.
Min personliga uppfattning av Eriksson är att han inte är en seriös politiker. Det känns som att han egentligen inte tycker det han säger men säger det ändå för att han måste. Det låter konstigt och det är det, men ett exempel är att han först öppnar för att han kan tänka sig att sammarbeta  med Alliansen. Därefter får han in SD från ingenstans och sedan förstår man i princip ingenting av vad han har att säga.

Något jag stör mig på med Miljöpartiet är att de verkar vilja föra Sverige tillbaka i tiden och minska på möjligheterna för oss människor att leva ett modernt liv. Exempelvis vill man införa ett flygstopp, ingen mer får flyga någonstans. Minns ni alla vulkanutbrottet på Island som satte stopp för hela flygtrafiken i Europa och andra delar av världen. Det var en total kaos och det är dit Miljöpartiet med Wetterstrand och Eriksson i spettsen vill föra oss. Hur kan de vara ett seriöst politiksk budskap år 2010?

Istället för att sata på forskning och försöka hitta bättre lösningar har vänstern en retorik som går ut på att förbjuda. Det man iunte tycker om de förbjuds eller läggs ner. Kärnkraftverken ska ner med omedelbar verkan och flygtrafiken skall stoppas. Detta håller inte för mig och jag fattar inte hur MP kan ha bra förtroendesiffror i oppinionsmätningarna. Låt oss alla den 19 september låta Maria Wetterstrand och Peter Eriksson få sitta fyra år till i opposition och där kan de få sitta utan att flyga eller andvända elektrisitet!
Delmon Haffo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s