”På väg upp” – 100 nya datorer till skolorna

www.fotolia.com 
(Vilken typ av dator det blir i skolorna är inte klart, men vi hoppas på glada elever som på bilden.)

Det är en styrka för Salem att vi nu kan presentera en ekonomisk politik utan direkta besparingar och med oförändrad skatt. Särskilt positivt är det att skolorna nu får 100 nya datorer så att Salem tar ett rejält kliv uppåt när det gäller datortäthet för eleverna, säger de borgerliga gruppledarna Lennart Kalderén (M), Anna-Carin Bylund (Fp), Ankie Bosander (C) och Håkan Paulsson (Kd), i ett gemensamt uttalande. I förslaget till budtgetramar för 2011-2013 stakas vägen ut för en verksamhet utan märkbara besparingar och med oförändrad skatt.

– Vi väntar fortfarande på att tillväxten ska synas rejält i skatteprognoserna, säger Lennart Kalderén, moderat gruppledare. Därför är det en försiktigt optimistisk planering framöver som jag hoppas vi snart kan förstärka.

– Vi kan också konstatera att Salems kommun klarat sig väl igenom de senaste två årens mycket svåra påfrestningar för världsekonomin. Tilläggas skall, att med 100 nya datorer i skolorna går det 5 elever per skoldator i Salem.

Detta är jättebra för Salems skolelever och det innebär större möjligheter för unga att lyckas! Skolorna i Salem är bra och Moderaterna i Salem gör dem bättre!
//Delmon

Annonser

2 reaktioner på ””På väg upp” – 100 nya datorer till skolorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s