Wetterstrand är inte den man tror!

Jag läste precis i expressen att de rödgröna tappar förtroende för att Wetterstrand inte syns tillräckligt mycket. Detta stämmer naturligtvis inte. Alla vet att hon är språkrör för MP och detta glömmer man inte när man talar om vem man ska rösta på. Förtroenderaset handlar om att ingen tycker om den politik som ny presenterats av de rödgröna. Det håller inte att föreslå höjda kostnader för unga i arbetslivet eller bensinskatt som slår mot alla som bor på landet, eller dyrare matpriser. Människor börjar nu se vad miljöpartiet egentligen står för. INGENTING. MP är ett parti som finns för att stötta sossarna. Visst, Wetterstrand är sk. ”ung” och det gör henne populär. Men man röstar inte på en partiledare bara för att hon är sk. ”ung, utan man röstar på kompetens. Där vinner den borgliga Alliansen överlägset.

Det är nästan lite löjligt att ens dra den slutsattsen att Wetterstrand är allt. Tänk då på när ni röstar att en röst på Wetterstrand är en röst på Lars Ohly, Peter ”sömngångaren” Eriksson och Mona Sahlin.
//Delmon

Annonser

2 reaktioner på ”Wetterstrand är inte den man tror!

 1. tja det är joakim ödlund .. jag håller fan på sverigedemokraterna.. men du gör ett bra jobb delmon

  1. Tjena!
   Tack så mycket! Kanske bra att säga att SD valt att inte ställa upp i Salems kommun val! Så man kan alltså inte rösta på dem till kommunfullmäktige i Salem!
   MVH
   Delmon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s