Sahlin lovar, utan konkreta exempel på vad!

SVT kommer nu inför valet att ha en partiledarutfrågning med var och en av alla partiledare. Idag var det Mona Sahlin som blev utfrågad. I tidningen expressen står det att Mona Sahlin vill ge allt till alla. Jättebra, men är det verkligen relistiskt? Nej, vi alla vet att hennes förslag inte ens är möjliga att verkställas.
Något som var lite kul va att hon lovade större satsningar på den offentliga sektorn. Jag citerar” Det handlar om att moderniserar välfärden”. Ja Mona, men vad vill du då göra? Inte ett ända konkret exempel på vad hon vill göra för att modernisera välfärden, förbättra den offentliga sektorn, eller kanske viktigast av allt Hur skapas nya jobb?

Man kan inte sitta och lova massa saker utan att ha konkreta exempel på vad man vill genomföra. Hon säger att kärnkraften måste avvecklas, och vi måste minska på vår elproduktion. Men varför presenterar då de rödgröna förslag om fler höghastighetståg. Vi ska alltså sluta med elen men bygga nya tåg? Vad hade dem tänk att tågen drivs med, Kol? Är detta något av miljöpartiets påhitt…??
//Delmon

Annonser

En reaktion på ”Sahlin lovar, utan konkreta exempel på vad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s